Ontruimingsplan NEN8112

Wie heeft de leiding bij calamiteiten? Wie zet de ontruiming in en wie onderhoudt contact met hulpdiensten? Een BHV- ontruimingsplan zorgt voor duidelijkheid.

 

Wie ontruimt uw gebouw bij calamiteiten?

 

Opstellen ontruimingsplan
Iedere onderneming hoort één of meerdere bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in dienst te hebben. In een ontruimingsplan staan de functies, taken en bevoegdheden van de BHV – organisatie. In het plan staat ook hoe er ontruimd wordt, hoe er gecommuniceerd wordt en hoe hulpdiensten opgevangen worden.

 

BrandveiligNL helpt BHV’ers bij het opstellen van een ontruimingsplan

 

BHV – ontruimingsplan NEN 8112 norm
Een BHV – ontruimingsplan moet aan de NEN 8112 norm voldoen. Is het ontruimingsplan onderdeel van een bedrijfsnoodplan? Dan moet het een zelfstandig stuk zijn. Onze adviseurs zorgen voor een rechtsgeldig evacuatieplan. Zo weet u zeker dat uw evacuatieplan goedgekeurd wordt door de brandweer in uw gemeente.

Wij kunnen u ontzorgen bij

  • Vergunningen
  • Brandveiligheid
  • Technisch advies
  • Huisvestingsadvies
  • Projectmanagement

 

Een succesvolle ontruiming
Is uw ontruimingsplan succesvol bij calamiteiten? Het is raadzaam ontruimingen regelmatig te oefenen. Is dit in uw organisatie niet mogelijk? Geen probleem. Wij kunnen een unieke computersimulatie van de ontruiming creëren.

 

Iedere organisatie brandveilig
BrandveiligNL heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid.

Heeft u advies nodig over het opstellen van een ontruimingsplan? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!